Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

/Etusivu/ /Liittyminen/ /Maailma/ /Ilmoitukset/ /Tarinat/ /Foorumi/ /Vieraskirja/

Tähän vieraskirjaan kuuluu:

Mainokset 

Linkinvaihtopyynnöt

Tähän vieraskirjaan ei kuulu:

Oikeastaan mikään muu

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: merkitty
Kotisivut: http://merkitty.fi/

07.10.2018 00:02
Merkitty on keväällä 2018 perustettu aktiivinen chatmuotoisesti pelattava tarinaroolipeli, jonka hahmoina toimivat Pohjanlehtoa asuttavat koirat. Paikoin synkän fantasian teemoilla leikittelevässä maailmassa todellisuus on tarinoita ihmeellisempää, eikä koirien päivistä puutu jännitystä ja uusia käänteitä. Kuvitteellisessa Pohjanlehdossa on vastikään sovittu rauha, joka yhdisti Imperiumin ja Länsimaat yhdeksi suureksi alueeksi kylmän periaatesodan päätteeksi. Sopimus vanhojen vihollisten välillä syntyi salaperäisen avaimen avattua oven Pohjanlehdon synkimpiin salaisuuksiin maan uumenissa - todellisuuteen, että koirien ainoa vihollinen ei ole toinen koira vaan jokin muinainen ja arvaamaton. Rauhan luonteen huomioonottaen on Pohjanlehdon kansan opittava toimimaan yhdessä kiireesti ja otettava selvää minkälaisia salaisuuksia niiden maa päällään kantaa.

Liity Merkityn ihmeelliseen maailmaan ottamaan selvää!

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

23.09.2018 19:29
Oletko kyllästynyt tarinaroolipelien samanlaisuuteen, oletko etsimässä jotain uutta ja tuoretta?

Käy vilkaisemassa Tulevaisuuden Heimot -tarinaroolipeliä, jonka maailman inspiraationa ovat toimineet mm. seuraavat teokset: Taru Sormusten Herrasta, Game of Thrones, Fallout ja The Witcher.

Minkälainen TH sitten on? Pelissä pelataan tuhoutuneessa maailmassa, joka on ydinsotien ja luonnonkatastrofien myötä palautunut keskiajan kaltaiseen maailmaan. Kuusi heimoa elävät saarella taistellen resursseista, Varjomuuri suojelee heimoja eteläisen osan vaaroilta ja etelässä elävät hurjat mutantit, sekä harvat rohkeat vaeltajat.
Sinun tehtäväsi? Selviytyminen.

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

10.09.2018 19:15
Tervetuloa vuonna 2017 perustettuun soturikissat tarinaroolipeli Tähtisateeseen. Ennen kuin hymähdät ja suuntaan pois tämän mainoksen äärestä, otapa kupillinen höyryävää kaakaota ja pari palaa suklaata. Harkitsisitko edes painaa kotisivut-kohdasta löytyvää linkkiä?
Tähtisateessa on vanhat tuttuakin tutummat neljä klaania; Myrsky-, Joki-, Tuuli- ja Varjoklaani, jotka odottavat juuri sinua liittymään mukaan suuriin seikkailuihin. Saat päättää kissasi elämästä aina pennusta asti! Tuleeko kissastasi suuri ja kunnioitettu päällikkö? Vai yrttitietoinen parantaja, joka pelastaa useammankin kissan hengen? Vai haluaako kissasi kenties elää kunnioitettuna soturina ja siirtyä vanhana klaaninvanhimpiin lepäämään? Kissasi tulevaisuus on sinun käsissäsi!

Nimi: Razeback
Kotisivut: http://viimakoura.suntuubi.com/

03.09.2018 14:42
Kaipaatko ulkoasua tai koodia sivuillesi?
Tai ihan vain inspiraatiota omien sivujesi ulkonäköön?
Miten vain, Viimakoura toivottaa sinut tervetulleeksi katsomaan, ihmettelemään tai vaikka kommentoimaan.

Nimi: Alaska
Kotisivut: http://tylypahkaa.suntuubi.com/

21.08.2018 18:57
Heii  Kävisikös linkinvaihto uuden virtuaalisen Tylypahkan kanssa?

Vastaus:

Linkinvaihto käy hyvin, lisäilen linkkinne.
- Nikita

Nimi: Sumu
Kotisivut: http://syyshehku.suntuubi.com/

14.08.2018 17:22
Mikäli selailet mainoksia soturikissa ropen toivossa, voin ilolla ilmoittaa että etsintä on ohi! Uunituore Syyshehku on avannut ovensa, ja voit pujahtaa hämyisään metsään tutkimaan sivujamme vaikka heti!
Mikäli kuljet saniasten seassa Myrskyklaanin kanssa, juokset Tuuliklaanin rinnalla nummilla, uit Jokiklaanin sotureiden seassa joessa, samoat Varjoklaanin hämärien mäntyjen alla, ponnistat Taivasklaanin muassa korkeuksiin tai kuljet Veriklaanin jäsenenä kaksijalkalassa, on sinun aikasi päästä kirjoittamaan tarinasi tähtiin.
Suosittelen lämpimästi liittymään aktiiviseen Syyshehkuun!

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/

10.08.2018 13:55
Hei Ainut Selviytyjä ylläpito! Kävisikö linkinvaihto Hopeaklaanin kanssa? Osoite: http://hopeaklaani.suntuubi.com jos oikein muistan.

P.S. Vastaisitko vieraskirjaan?

Vastaus:

Linkinvaihto käy. --->

- Nikita 10.8.2018

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/

10.08.2018 13:53
Sivuillani käsittelen Erin Hunterin soturikissoja. Kirjoittelen itse tekimiäni tarinoita ja teen hahmokuvauksia yms. Tervetuloa!

©2018 Ainut Selviytyjä - suntuubi.com